Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.68 secunde)
In scrisoarea adresata lui Basescu, Gainusa critica dur noua conducere a SPP si reorganizarea Serviciului, care a constat, potrivit fostului sef al Serviciului constantean, in numirea pe functii de decizie a unor ofiteri care, inainte de 1989, au activat in structurile trupelor de securitate, in Securitate sau in PCR ori persoane compromise de faptele comise.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a incheiat actiunea de trimitere prin posta a plicurilor cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabili - persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in anul 2007.
Totusi, fata de deceniile trecute, rezultatele emotionale si fizice ale tratamentului complet al cancerului de san sunt mult imbunatatite, deoarece atat modalitatea de indepartare chirurgicala si tratament adjuvant postoperator cat si posibilitatile de reconstructie a cancerului de san sunt mult mai evoluate.
Faptul ca, de pilda, OZN-urile se pot, aparent, materializa sau dematerializa intr-o clipa nu inseamna in mod automat ca acestea nu pot fi obiecte fizice solide din alt loc indepartat din Univers.
Nu existau in zona dovezi fizice care sa indice ca cineva ar fi venit sa faca cercurile. ... Dupa aceea, rapoartele vizand nave fizice, nepamantene, in apropierea solului, s-au diminuat. ... Fuhr primeste si acum telefoane ciudate, de la persoane curioase sa afle amanunte despre intalnirea lui.
La proiectul de identificare a amenintarilor aerospatiale avansate AATIP au contribuit si o seama de piloti straluciti si alti observatori, prin rapoartele lor, sustinute de inregistrari radar, instrumentare si, uneori, de dovezi fizice.
Conform articolului 20 din Legea partidelor politice, persoanele fizice sau juridice interesate pot interveni in proces, daca depun o cerere de interventie in interes propriu, potrivit Codului de procedura civila.
Sapte vin din partea proprietarilor persoane fizice si una din partea unei asociatii de proprietari din cartierul Valea Rosie", a precizat Cristian Burada, inspector teritorial sef al ITC Craiova. ... "Persoanele fizice interesate pot obtine credite cu dobanzi mici.
Ei mai spun ca bunurile perisabile confiscate "se predau de catre detinator persoanelor juridice specializate sau persoanelor fizice autorizate sa comercializeze aceste bunuri catre populatie, in baza procesului-verbal de predare-primire". Fiscul nu spune insa cum au fost selectate acele firme si persoane fizice care sa vanda produsele perisabile.
In topul nemultumirilor persoanelor fizice se claseaza pe primul loc solicitarea de catre agentii fiscali a prea multe documente (36%). ... Doar 3% dintre contribuabilii persoane fizice intervievate spun ca fara sa dea mita nu rezolva nimic, se arata in studiul realizat de ANAF.
a€žCa o prima reactie, proprietarii persoane fizice vor dori sa vanda inainte de impozitare, ceea ce va determina, pe fondul cresterii ofertei, scaderea preturilor.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva nu este de acord cu legea data anul trecut de fosta guvernare, prin care regia este obligata sa preia in paza gratuita suprafete de padure de la persoane fizice, ne-a declarat directorul general al RNP, Simion Maftei.
Ordonanta de Urgenta 108/2002 dimensioneaza exploatatiile in functie de criterii de eficienta, dar, in acelasi timp, include in rindul subventionatilor si pe cei care au exploatatii agricole familiale, ceea ce inseamna ca pot beneficia de aceste subventii atit persoanele fizice, cit si cele juridice.
Mai mult decat atat, creste numarul de persoane fizice care vin sa alimenteze, in timp ce numarul persoanelor juridice scade.
20/2006, de sprijin direct din partea statului beneficiaza producatorii agricoli, persoane fizice si juridice, inscrisi in Registrul Agricol, care infiinteaza si exploateaza culturi agricole pe o suprafata de minimum 0,3 hectare.
Spre exemplu, la finele lui aprilie a acestui an, persoanele fizice aveau la banci credite in lei pe termen lung in valoare totala de peste sase miliarde RON, comparativ cu numai sase milioane RON in aprilie 2005, conform unor statistici ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
taxe vamale de la persoane fizice - 246.718 lei).
De aceasta garantie vor beneficia atat persoanele fizice, cat si cele juridice (firmele), rezidente sau nerezidente. ... Ghiseul Bancar reaminteste ca aceste compensatii au avut ca destinatie despagubirea deponentilor, persoane fizice ale unui numar de sase banci care au intrat in faliment intre 1999 si 2003.
Potrivit spuselor acesteia, nu e exclus ca primul care va vinde apartamentul dintr-un bloc fara cadastru sa introduca in pret si onorariul pe care-l va plati persoanei fizice sau juridice autorizate pentru a efectua masuratori cadastrale, onorariu pe care nu si-l va mai recupera, mai ales daca vinde imobilul.
Beneficiarii sprijinului financiar acordat de Ministerul Agriculturii sunt producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, care sunt inregistrati in evidentele agricole si care exploateaza terenuri agricole individual sau in forme de asociere, precum si producatorii agricoli din sectorul zootehnic.
google-analytics.com